Verifone UX700

Ubetjent  betalingsterminal – med eller uten tilsyn

LAGET FOR ALT SLAGS VÆR – UTE ELLER INNE!

Kontroll Elektro AS -

UX700 er trygg og sikker. Med manipulasjonssikre funksjoner og et kabinett mot hærverk, er denne kompakte enheten trygg selv på de mest avsidesliggende stedene. Spesialdesignede værbestandige funksjoner gir god beskyttelse mot støv og fukt. Uansett vær er dette kraftsenteret oppe og går – utendørs eller innendørs.

Kontroll Elektro AS -

Komplett med et 2MP-kamera er UX700 ideell for å skanne billetter eller kuponger, og aksepterer alternative betalingsmetoder slik som for eksempel Klarna og PayPal. Fullfargeskjermen støtter video sammen med høykvalitetslydutgang. 

Kontroll Elektro AS -

Alle betalingstyper støttes – NFC/kontaktløs, Apple Pay/Google Pay, magnetstripe, EMV/smartkort og til og med QR-koder – gi kundene dine den beste betalingsfleksibiliteten. UX700 vakre og sprutsikre design passer perfekt på bardisken. Integrer dem kompakte enheten i POS-systemet og plasser den i områder du kanskje er bekymret for å bruke andre mindre fuktsikre enheter.

LADESTASJON

UX700 tilbyr betaling på steder med høyt volum som offentlige, eller private parkeringsplasser. Gir mulighet til betaling ved ladestasjoner for elbiler, bobiler, båter og til og med ubetjente sykkelutleiestasjoner.

SALGSAUTOMATER

UX700 er ideell for salgsautomater som tilbyr mat og drikke, og annet som kunder ønsker. Med støtte for kundekommunikasjon kan du vise kampanjer, og generere mersalg direkte i skjermen.

BILLETTSALG

UX700 er perfekt for transport som tog, t-bane og busser, og er et utmerket valg for billettbetaling. Gi kundene dine muligheten til å kjøpe billetter på stedet til for eksempel teater, fornøyelsesparker etc.