Om oss

Kontroll Elektro AS er en av de største forhandlerne av betalingsterminaler i Norge. Vi har levert betalingsterminaler og kassasystemer i snart 20 år. Kontroll Elektro AS tilbyr mye mere enn bare et produkt du kan ta, se og føle. Vi hjelper til med å finne den perfekte løsningen for hvert enkelt brukersted og tilpasser den etter behov. Våre betalingseksperter kan hjelpe til med å øke omsetningen gjennom smarte og fullstendige løsninger, som gjør salg i butikk eller på nett enkelt og forståelig.

Vi tilbyr rådgivning, kurs og opplæring på alle produkter, om det er egne eller via samarbeidspartnere. Kontroll Elektro AS tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunde i fokus.

For oss er kunde den aller viktigste delen av bedriften. Dette viser vi gjennom god service og kort responstid, samt endring og bedring gjennom respekt, anerkjennelse og utfordring som fører til vekst for alle parter.

Kontroll Elektro AS ønsker å bidra til at bedrifter og handelsstanden skal bli bedre. Vi vet at dette er mulig, og at det som skal til er god kommunikasjon, samarbeid, dedikerte kunder, partnere og ansatte.

Med vår kompetanse og fartstid i betalingsbransjen ønsker vi å være et eksempel til etterfølgelse. Vi ønsker å inspirere og oppfordre andre til å gjøre en tilsvarende innsats for en styrket betalingsbransje.

«Vårt mål er enkelt - Vi gjør din daglige drift enklere og bedre gjennom fremtidsrettede og effektive kassaløsninger»