En av de største forhandlerne på betalingsterminaler

Kontroll Elektro AS er en av de største forhandlerne av betalingsterminaler i Norge. Vi har levert betalingsterminaler og kassasystemer i snart 20 år.

Kontroll Elektro AS tilbyr mye mere enn bare et produkt du kan ta, se og føle. Vi hjelper til med å finne den perfekte løsningen for hvert enkelt brukersted og tilpasser den etter behov.

Kontroll Elektro AS -

hvORFOR VELGE OSS

Det er mange grunner til at ditt firma burde innlede et samarbeid med Kontroll Elektro

Omsetningsøkning

Våre betalingseksperter kan hjelpe til med å øke omsetningen gjennom smarte og fullstendige løsninger, som gjør salg i butikk eller på nett enkelt og forståelig.

f

Kompetanse

Vi tilbyr rådgivning, kurs og opplæring på alle produkter, om det er egne eller via samarbeidspartnere.

Ansvarsbevisst

Kontroll Elektro AS tar ansvaret for sine kunder på største alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og vil alltid ha kunde i fokus.

Kundefokus

For oss er kunde den aller viktigste delen av bedriften. Dette viser vi gjennom god service og kort responstid, samt endring og bedring gjennom respekt, anerkjennelse og utfordring som fører til vekst for alle parter.

Sammen er vi bedre

Kontroll Elektro AS ønsker å bidra til at bedrifter og handelsstanden skal bli bedre. Vi vet at dette er mulig, og at det som skal til er god kommunikasjon, samarbeid, dedikerte kunder, partnere og ansatte.

Lang erfaring

 Med vår kompetanse og fartstid i betalingsbransjen ønsker vi å være et eksempel til etterfølgelse. Vi ønsker å inspirere og oppfordre andre til å gjøre en tilsvarende innsats for en styrket betalingsbransje.

Nøkkeltall

Kontroll Elektro AS har hatt god vekst siste årene og omsatte i 2018 for over 29 millioner NOK.

Vi hadde et driftsresultat på kr. 256.000 i 2018, og dermed en resultatforbedring med 14,80% fra fjoråret.  Selskapet har generelt sett en sterk egenkapital og sunn økonomi.

Omsetning

  • 2018 – kr. 29.326.000
  • 2016 – kr. 25.824.000 80% 80%
  • 2014 – kr. 18.985.000 68% 68%

Medarbeidere

Øivind Krog Nilsen

Cato Bekkesletten

Jan Arnesen

David Akerø

Partneransvarlig
david@kontrollelektro.no

Morten Selfors

Anders Dalen

Morten Ruud

Frank Sandøy