Løsninger
skreddersydd for deg

Kontroll Elektro er ledende i Norge på løsninger innen betalingsformidling. Her finner du info om våre betalingsterminaler, kassesystemer, takeawayløsning, selvbetjeningsløsning og nettbutikkløsning.

Betalingsterminaler

Vi leverer alle typer betalingsterminaler; mobile terminaler, terminaler integrert med kassesystem eller frittstående terminaler.

Les mer >

 

Kassesystem

Vi leverer kassesystemer konfigurert og tilpasset ditt behov inklusiv integrasjoner mot betalingsterminaler, regnskapsprogram og nettbutikk om ønskelig.

Les mer >

Takeaway

Vi kan levere Takeaway-løsning der dine kunder gjør bestillingen via app eller nettside og deretter får levert maten på oppgitt adresse (eller til bordet om bestillingen ble gjort i restauranten).

Les mer >

Selvbetjening

Vi leverer selvbetjeningsløsning som kan stå plassert i eller utenfor ditt faste utsalgssted. Vi leverer fysisk boks, betalingsterminal, skjerm og det som ellers hører med.

Les mer >

Nettbutikk

Vår nettbutikkløsning benytter markedsledende WooCommerce, og har innebygd betalingsløsning, mulighet for lagerhotell, logistikkløsning, rabatterte fraktpriser, forenklet ordrebehandling, integrasjon med regnskapet, datakasse, m.m.

Les mer >

Digital skilting

Vi leverer Digital skilting (digital signage) som gjør det mulig for din bedrift å formidle informasjon, promotere kampanjer og å tiltrekke seg kunder og gjester.

Les mer >

Korttidsleie

Vi tilbyr utleie av betalingsterminaler, kasseapparater og kassesystemer basert på dagsleie, ukesleie eller månedsleie som f.eks. til messer eller sesongbetonte aktiviteter. De fleste kunder forventer i dag at …

Les mer >