Hvorfor digital signage er så viktig?

Du er her:
< Alle tema

For å overleve i dagens digitale verden, bør selskaper gjøre to ting godt:

• Engasjere kundene sine, slik at det selges flere produkter & tjenester
• Informere i sanntid, skap en bedre relasjon til sine ansatte, øk trivselen og produksjonen

Når digital signage brukes riktig, og du engasjerer kunder og ansatte vil du kunne oppnå bedre resultater.

Denne formen for informasjonsdeling er også en av de mest effektive måtene å kommunisere på; undersøkelser viser at digital signage når ut til flere brukere enn innlegg i sosiale medier eller annonser på internett.

“70% av folk husker å ha sett en digital signage reklame den siste måneden, mot bare 43% husker internettreklame og 41% Facebookreklame”

Effektiv og brukervennlige digital signage løsninger, slik som DatabeatOMNI gjør det mulig for deg å nå ut til ditt publikum, til rett tid og sted. Da dette er en skybasert løsning er det enkelt for deg å endre innholdet, alt du trenger er en internettforbindelse.

Digital signage er et effektivt verktøy dersom du ønsker å nå ut til mange ansatte på forskjellige lokasjoner. Ansatte er også langt mer fornøyde og dermed mer produktive når de holdes oppdatert og vet bedriftens målsetninger.
Digital signage kan også brukes til å fostre ansattes følelse av tilhørighet til bedriftskulturen og team ved å oppmuntre dem til å dele innhold. Digital signage kan også brukes til opplæring og til å anerkjenne ansatte sine prestasjoner for å motivere flere gode prestasjoner.

Innholdsfortegnelse