Forskjellige typer digital signage

Du er her:
< Alle tema

Det finnes hundrevis av forskjellige typer digitale signage løsninger i markedet. Enten du vandrer rundt i en butikk, et kjøpesenter eller på en flyplass, sitter på et venterom eller fyller bensin på en nærliggende bensinstasjon, så kan du finne digital signage i flere størrelser og formater.

Digitale plakater
Digitale plakater er den enkleste formen av digital signage. Hvis du er ny på digital signage, så er digitale plakater et flott sted å starte. De er enkle å lage og installere, kan brukes i både portrett og landskap, og tar ikke mye plass.
Digitale plakater er ideelle når plassen er begrenset. Perfekt for bruk som digitale menytavler, eller som digitale plakater til salgssteder. I motsetning til tradisjonelle plakater, så kan du oppdatere innholdet i løpet av få minutter.

Frittstående digital signage løsninger
Gulvmonterte skjermstativer er mer betydningsfulle eksempler på digital signage, og er ideelle for å skape en interaktivitet med kunden. Frittstående skjermer, slik som skjermer med berøringsskjermfunksjon, er spesielt nyttige for interaktiv bruk, for eksempel på skjermer som har berøringsskjermfunksjon i stedet for LCD-skjermer.

Takmontert digital signage
Et annet eksempel på digital signage er skjermer som er hengt i taket og kan brukes for å dele informasjon som veivisning og generell informasjon. Takmonterte skjermer får mindre oppmerksomhet, men det er ideelt hvis du ønsker å produsere noe mindre påtrengende enn en frittstående skjerm.

Utendørs digital signage
Utendørs digital signage har blitt stadig mer populært. LCD-kabinetter må imidlertid være vanntette og inneholde tilstrekkelig kjøle-, varme- og luftstrømningssystemer for å sikre at de er trygge for utendørs bruk.
Utendørs digital signage kan brukes på lignende måte som innendørs-skjermer, og erstatter de mer tradisjonelle trykte reklametavlene vi er vant til å se.

 

Innholdsfortegnelse