Kassesystem

Kontroll Elektro har erfaring med salg og oppsett av tusenvis av kassesystemer og kan hjelpe deg med å finne riktig løsning for ditt behov.

Et kassesystem består av maskinvare, programvare og integrasjoner som konfigureres etter dine behov og ønsker.

Kassesystemer er driftskritiske løsninger som krever 100% oppetid og tilgang på god brukerstøtte om uhellet skulle være ute. Kontroll Elektro er en av landets største leverandører av kassesystemer og har de siste 15 årene installert, konfigurert og driftet tusenvis av kassesystemer. Vår lange fartstid i bransjen er en garanti for at du får riktig kassesystem til din virksomhet og problemfri drift.

PCKasse

PCKasse er en norskutviklet kassesystemløsning for små og mellomstore bedrifter som passer de aller fleste bransjer. Med PCKasse får du all funksjonalitet du trenger for å kunne drive butikk eller serveringssted, effektivt og lønnsomt.

maskinvare

Et kassesystem trenger en datamaskin med en konfigurasjon som tilfredstiler kassesystemets programvare; 4 gigabyte minne, 120 gigabyte SSD disk, godt utval av porter (com, usb, etc), Windows operativsystem og en SQL database. Kontroll Elektro selger datamaskiner og kan gi anbefaling ut fra hvilken type kasseløsning du behøver. 

programvare

Kassesystemet trenger som nevnt også programvare som håndterer de mange operasjonene og funksjonalitetene til en datakasse. Systemet kjører med Windows operativsystem. Programvaren har en anskaffelseskostnad i tillegg til løpende lisenskostnad. Ta kontakt med oss i Kontroll Elektro for hjelp til å sette opp en løsning som er skreddersydd ditt firma. 

Integrasjoner

Det finnes en rekke forskjellige måter å integrere kasseløsning på. Du kan eksempelvis integrere kasseløsningen med betalingsteminal og/eller nettbutikk. Om du velger riktig kasseløsning kan du få innebygget nettbutikkløsning eller du kan be om at vi setter opp integrasjon med frittstående nettbutikk-løsninger; eksempelvis WooCommerce.

Oppsett

Kontroll Elektro er gjennom årenes løp satt opp tusenvis av kasseløsninger og har bygget opp mye erfaring på området. Vi kan hjelp deg med blant annet oppsett av strekkodeleser, designe touchpanelet, skjerm og knapper, sørge for at beløpene som legges inn føres på riktig konto i regnskapet, osv. Det er mange ting å tenke på og endel jobb som vi kan gi en fastpris på som del av leveransen.