Premium pluss

      
Premium pluss er løsningen for hoteller, restauranter og i servicebransjen.
 
Premium pluss er løsningen for alle som trenger ytterligere funksjonalitet i betalingsløsningen. Du får tilgang til paypoint.kasse som gir deg mulighet til å bruke terminalen som et kasseapparat, og paypoint.rapport som gir deg mulighet til å ta ut detaljerte omsetningsrapporter på web.
I tillegg gir Premium pluss tilgang til paypoint.taxi som gir deg mulighet til å bestille taxi via en enkelt knapp på betalingsterminalen, paypoint.connect som gir mulighet for trådløs kommunikasjon mellom betalingsterminal og kasse, paypoint.hotell som gir muighet for å forhåndsreservere beløp på kundens kort og Buypass som gir mulighet for å håndtere tippekort fra Norsk Tipping.
 
Premium Pluss-abonnementet gir også mulighet for multiterminal, hvilket vil si at flere brukere med ulike foretaksnumre og BAX-numre kan bruke samme betalingsterminal.
 
Dersom du har et Basis eller Premium-abonnement, har du mulighet til å oppgradere betalingsløsningen til Premium pluss, slik at du får tilgang til flere funksjoner.
 
Integrert terminal
 
Pris kr. 599,- pr. mnd
Etableringsgebyr kr. 1290,-
Alle priser ekskl. mva
 
Frittstående terminal
 
Pris kr. 649,- pr. mnd
Etableringsgebyr kr. 1290,-
Alle priser ekskl. mva
 
 
Mobil terminal
Vx680 / VX 520  
  
 
 
Pris kr. 769,- pr. mnd
Etableringsgebyr kr. 1290,-
Alle priser ekskl. mva 
Kostnader for oppgjørsbehandling i bank og kommunikasjonsløsninger kommer i tillegg.
 
Ta kontakt med en av våre salgskonsulenter på telefon 22 99 90 00 eller e-post salg@kontrollelektro.no for mer informasjon eller bestilling.